Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Cepts Latgales siers ar šokolādi un augļiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šī gada sākumā atklāju Latgales sierus, kas ideāli piemēroti cepšanai. Sākumā gatavoju svaigu, uzkodās, salātos, bet tad radās ideja par šokolādi, jo cepot siers kļūst tāds nedaudz saldens (tas, kas ir bez piedevām, protams).

Vajag:
augļus – ābols, bumbieris, banāns, vasarā noteikti zemenes, mellenes, avenes
(šo gatavoju ziemā, tāpēc nevienas sarkanas odziņas nav bildē)
sieru
melno šokolādi

Pagatavošana:
Vispirms izkausē šokolādi. Sieru sagriež gabaliņos, apcep uz pannas (1-2 minūtes no katras puses). Kārto trauciņā vai glāzītē, pārlej ar šokolādi, liek augļus, atkal sieru, pa virsu šokolādi, augļus. Pasniedz, kamēr vēl ir silts! Ļoti ātri, vienkārši, un bezgala gardi!

 

Ja arī tavā recepšu krājumā ir kāda siera recepte, neskopojies un sūti šurp – vari iegūt lieliskas un garšīgas balvas! Vairāk par konkursu lasi te: SIERA RECEPŠU KONKURSS!

 

SIERA RECEPŠU KONKURSS:

Siera salāti ar avokado

Pašas siets Jāņu siers

Cepts siers ar medu un zemenēm


Dalīties.

Atstāt Ziņu