Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Otrdiena,  16. Jūlijs Vārda dienas Estere, Hermīne
Autors: Ina
Ilustrācija: Ina
Pievienots: 14.07.2016.

Rolbiskvīts ir viens no ātrāk pagatavojamajiem saldajiem ēdieniem, kas ietver cepšanas procesu.

Saglabāt kā mīļāko rakstu
15.07.2016 18:36
Es biskvītu cepu (gandrīz) tāpat: 6 olas, 6 ē/k cukuru, 6 ē/k miltus un pieberu nedaudz vaniļas cukuru.
Bet: olu baltumus sakuļu stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļu ar cukuru un vaniļas cukuru, pēc tam pievienoju miltus, pēc tam iemaisu saputotos olu baltumus. Masu gan neleju uz avīzes, bet gan uz c/papīra un lieku cepties 190* 10-12 min. 15 min ir krietni par daudz.
Esmu taisīju arī ar krējuma/biezpiena un ogu pildījumu, gan ar vārīto kremu un ogām un lieku uz nakti, ietītu follijā, ledusskapī. Tad ir iesūcies un ir garšīgi.
15.07.2016 18:38
Vārītā krēma recepti studijā!!! :)
15.07.2016 18:26
Es lieku vērīto kremu un ogas.
15.07.2016 18:35
Aina, kad uznāk luste pagatavot, nobildējiet un atsūtiet recepti mums uz sp@sievietespasaule.lv - krāsim dažādās rulešu receptes!
15.07.2016 17:29
Vai prāts!Mūsdienu avīžu krāsa ir indīga!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv