Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pirmdiena,  23. Janvāris Vārda dienas Grieta, Strauta
Autors: Ance Anna Šternberga, TopiVesels.lv
Ilustrācija: Amālija Andersone, TopiVesels.lv
Pievienots: 01.01.2017.

Tā kā mūsdienās saldo, cukuroto brauniju receptes ir teju katrā recepšu blogā, bloga TopiVesels.lv saimniece Ance Anna Šternberga savā jaunākajā grāmatā " Lasīt vairāk >>

Pēdējos gados kā īpašs kārums dziedātājas Jolantas Gulbes-Paškevičas mājās top Ziemassvētku kēkss, kas ar savu izteikto smaržu vairo svētku sajūtu.

  Lasīt vairāk >>
Novembris ir sarkanās un baltās krāsas laiks. Svētku sajūtu var lieliski papildināt  šo krāsu kontrastu izmantojot arī ēdienu pagatavošanā, piemēram,...  Lasīt vairāk >>
Tuvojas bērnu ballīte, 1.septembris, jāsarūpē cienasts mazajam jubilāram uz bērnudārzu vai skolu? Šeit ideja, kā bez lielas gatavošanas uzmeistarot saldus un vizuāli...  Lasīt vairāk >>
Ideja gardai ābolūkau. Pamatrecepte viena, divi izpildījumi.

  Lasīt vairāk >>
Neesmu receptes autore, taču vairs arī neatceros, kur to uzzināju. Taču marmelāde ir laba, ar spēcīgu garšu,- tā mūsu lasītāja Aisma.

  Lasīt vairāk >>
Rolbiskvīts ir viens no ātrāk pagatavojamajiem saldajiem ēdieniem, kas ietver cepšanas procesu.

  Lasīt vairāk >>
Līdzīgi kā zemenes, arī mellenes vislabāk ēst svaigā veidā, tomēr tās itin labi noder arī dažādu kūku un kūciņu pagatavošanai. Piemēram, mafinu cepšanai. 

  Lasīt vairāk >>
Atzīsim, ne vienmēr ir laiks veltīt daudz laika gatavošanai. Tāpēc brīžiem, kad gribas vai ir nepieciešams kas gards, "sliņķu" versija rabarbermaizei. 

  Lasīt vairāk >>
Šis deserts ir piemērots gan tiem, kas skaita uzņemtās kalorijas, gan tiem, kas parasti saka, ka nav no "saldumu ēdāju frakcijas".

  Lasīt vairāk >>
Āboli ir neatņemama Latvijas kulinārijas sastāvdaļa. Tieši tāpēc dažādu ābolu plātsmaižu, kūku un citu desertu variācijas ir neskaitāmas. Šeit viena tāda.

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv