Šī recepte ir ideāla dienām, kad vēlies ieturēt ēdienreizi ar silto ēdienu, tomēr pārmērīgi sātīgus pamatēdienus gatavot negribas.
Lasīt vairāk >>
![]() Šī recepte ir ideāla dienām, kad vēlies ieturēt ēdienreizi ar silto ēdienu, tomēr pārmērīgi sātīgus pamatēdienus gatavot negribas. Lasīt vairāk >>
Šī recepte savulaik tapa apstākļos, kad "mājās nekā nav" un no dažādajiem produktu pārpalikumiem ir jāpagatavo visiem tīkama maltīte. Tiesa, salāti pēc tam ir vairākkārt...
Lasīt vairāk >>
Salātu bļodā zaļās lapas nomaina citas gruntīgākas sastāvdaļas. Arī šie ir tādi sildoši un sātīgi. Bet tos itin labi var pasniegt arī ar rukolu.
Lasīt vairāk >>
Nu, kad mums jau ziņo, ka meteoroloģiskā vasara ir beigusies un gaisā jau jūtams rudens dzestrums, gribas pagatavot atkal vasarīgus zaļos salātus.
Lasīt vairāk >>
Austrālijā, kur pasaulslavenais pavārs Džeimijs Olivers atvēris savu "Fifteen" zīmola restorānu, iecienīta maltīte ir šādi ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti.
Lasīt vairāk >>
Ir zaļo salātu laiks! Lūk, vienkārša un viegla idejai zaļajiem salātiem.
Lasīt vairāk >>
Šī recepte pārsteidz ar to, ka ir svaiga, turklāt arī bezgala ātri pagatavojama. To gatavojot virtuvē nebūs jāpavada ilgāk par 20-30 minūtēm.
Lasīt vairāk >>
Pavasarīgi svaigi un krāsaini, Lieldienu noskaņās ieturēti salāti. Turklāt derēs arī tiem, kuriem ikdienas ēdienkartē jāizvairās no vistas olām.
Lasīt vairāk >>
Ko iesākt ar pupiņu krājumiem virtuves plauktos un saldētavā? Jātaisa salāti! Rezultāts ir gards un, lai arī sātīgs, bezgala atsvaidzinošs. Pateicoties citronu mērcītei
Lasīt vairāk >>
Tā noteikti nav kūka ikdienai - drīzāk svētkiem un, kā mūsu gadījumā, dodoties sālsmaizē. Kūka ir ļoti sātīga.
Lasīt vairāk >>
Uz svētkiem mūsu mājās top tradicionālais rosols, bet vienmēr pamēģinām arī kādu jaunu salātu recepti. Šogad izmēģinājām šo un visiem ļoti garšoja.
Lasīt vairāk >>
|