Vai gan ir iespējams atteikties no svaigi ceptas plātsmaizes!? No šīs noteikti ir grūti atteikties!
Lasīt vairāk >>
![]() Vai gan ir iespējams atteikties no svaigi ceptas plātsmaizes!? No šīs noteikti ir grūti atteikties! Lasīt vairāk >>
Nereti pēc Ziemassvētkiem pāri paliek iemīļotie kārumi – piparkūkas. Ko ar tām iesākt? Pagatavot aktuālās Cake pops jeb kūciņas uz kociņa - viegli...
Lasīt vairāk >>
Gada nogalei piestāv piparkūku, cepumu, saldo maizīšu un citu gardu našķu smaržas un garšas. Goda vietā vari celt arī kēksu.
Lasīt vairāk >>
Sarkanbaltsarkanās krāsas šogad ir modē. Īpaši, Latvijā. Šeit viena ideja, kā vari pagatavot desertu Latvijas karoga krāsās.
Lasīt vairāk >>
Latvijas simtgades svinību laiks mums piedāvāt daudz un dažādus publiskos pasākumus, taču ceram, ka tajos neizpaliks arī ģimeniskā gaisotne, kad kopīgi gatavosiet un atzīmēsiet 18.
Lasīt vairāk >>
It kā vecais, labais rolbiskvīts, tomēr atsvaidzinošā citronu nots piedod šim gardumam jaunu garšu dimensiju.
Lasīt vairāk >>
Saka jau, ka zemenes vislabāk ēst svaigas, tomēr, ja sakārojas pagatavot kādu gardu desertu ar šīm sezonas ogām, iespējams, ir vērts izmēģināt šo recepti!
Lasīt vairāk >>
Vasaras mēneši ir kā radīti, lai nodotos saldiem eksperimentiem virtuvē ar tikko novāktām un dabiskām sastāvdaļām. Kūkas ir lielisks veids, kā svinēt dzīvi ne tikai svētku...
Lasīt vairāk >>
Svētā Valentīna diena lielākoties asociējas ar mīlestību un sirsnību, kad jo īpaši gribas iepriecināt savu mīļoto cilvēku. Rimi Gardēdes Lienes Zemītes...
Lasīt vairāk >>
Ir divas metodes, kā pagatavot dzērvenes pūdercukurā. Var izmantot olas baltumu vai arī kartupeļu cieti. Šoreiz par to, kā pagatavot dzērvenes pūdercukurā, izmantojot olas...
Lasīt vairāk >>
Rimi gardēdis Normunds Baranovskis iesaka pagatavot desertu, kurā galvenajā lomā rudens TOP ogas - dzērvenes.
Lasīt vairāk >>
|