Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Spēcinošas brokastis veģetāriešu gaumē

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Auzu pārslu putru esot labi ēst brokastīs. Piedāvājam veidu, kā to padarīt gan garšīgāku, gan vēl veselīgāku.

Iesaka Annija:
“Iepriekšējā vakarā es iemērcu auzu pārslas pienā (vai ūdenī, ja vēlies) un saberu tur arī riekstus, rozīnes, dateles un citas ogas, kā žāvētus ķiršus, cukātus un sēkliņas – linsēklas, sezama sēklas. Pa nakti turu to visu ledusskapī. No rīta pārslas un odziņas ir labi izmirkušas un putra ir gatava lietošanai. ja vēlies, vari nedaudz uzsildīt, nevārot. Paēdiens gards, veselīgs un plašas iespējas variēt.”

Dalīties.

Atstāt Ziņu