Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Sestdiena,  20. Janvāris Vārda dienas Aļģirds, Aļģis, Orests, Oļģerts
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 24.02.2016.

Viens no populārākajiem veidiem, kā pagatavot trusi, ir to sautēt. Tavai iedvesmai piedāvājam truša recepti, kurā būs sajūtamas Vidusjūras garšu notis.

Saglabāt kā mīļāko rakstu
10.01.2018 16:23
Baltvīns sastāvdaļās netiek pieminēts ar domu, ka tas jau mājās visām vienmēr tāpat ir? :D
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv