Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Sautēti dārzeņi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pavisam vienkārši, bet gardi pagatavojami dārzeņi, kādi vien garšo. Es gatavoju divējādi.

Sastāvdaļas:

– Kabacis 1 maziņš

– baklažāns 1 maziņš

– 2 paprika

– 4 vidēja lieluma tomāti

– 4 sīpoli

-garšvielas

– krējums, kečups mērcītei

Pagatavošana:

1.variants
Visus dārzeņus sagriežam šķēlēs un kārtojam cepamtraukā vienu uz otra.Vienu ripiņu kabaci,tad sīpols,paprika,baklažāns,tomāts un atkal viss no sākuma. Pārberam pāri garšvielas,pielejam nedaudz ūdeni,tā lai ir šķidrums,kur sautēties.Pāri dārzeņiem pārlejam skābo krējumu un kečupu, nedaudz, dažas ēdamkarotes.

Cepamtrauku pārsedzu ar foliju un cepu ap 200 gradiem ap 30-40 minūtes,līdz gatavi.

2.variants
Visus dārzeņus sagriežam nelielos gabaliņos, samaisam,pievienojam garšvielas,liekam cepamtraukā,kur ieliets nedaudz ūdens.Pārsedzam ar foliju un cepam ap 200 grādiem ap 30-40 minūtēm.

Dalīties.

Atstāt Ziņu