Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Piektdiena,  19. Oktobris Vārda dienas Drosma, Drosmis, Elīna
Autors: Zane Sizova
Ilustrācija: Zane Sizova
Pievienots: 07.03.2015.

"30 h un mājas rupjmaizīte ir gatava," saka Zane, kura pati mājās uzcepusi rudzu maizīti. 

Saglabāt kā mīļāko rakstu
09.03.2015 13:32
rupjmaizes gatavošanaiir savi knifi, kas būtu jāzina, lai sanāktu tiešām garšīga rupjmaize. maigāka garša? rupjmaize būs diezgan blīva, jo veidota tikai no rudzu miltiem. pēc šīs receptes maize būs mazāk skāba. Atbalstu pašceptas maizes ideju, bet rupjmaizi nav viegli izcept..
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv