Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Brokastu omlete ‘Spēcinošais pavasaris’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šī recepte Ingai esot no omes pūra lādes.

Kad no vakariņām katliņā palikuši rīsi, vai pat makaroni, nākamajā rītā vari visus ģimeni pārsteigt ar gardām un sātīgām brokastiņām.

Klāt vēl rīsiem vai makaroniem būs nepieciešams:
6 olas
Piens (pusglāze)
Paprika (1 gab, neliela)
Tomāts (1 gab)
Zaļumi
Sāls, melnie, maltie pipari
Sviesta piciņa

Ņemam pannu (var gatavot Vok pannā), beram iekšā novārītos rīsiņus vai makaronus (nevajadzētu daudz), cepinam sviestiņā. Pārlejam ar olu un piena maisījumu. Pārbārstām ar sagrieztu papriku un tomātu, sāli un pipariem. Pasautējam zem pannas vāka 5 minūtes. Īsi pirms pasniegšanas pārkaisam ar zaļumiem (dillēm).

Ātri, viegli, neticami garšīgi!

Omes noslēpums: ja vistu olas nav īsti košiem dzeltenumiem padevušās, tad, lai omlete izskatītos apetelīgāka, olu-piena maisījumam pievienojam naža galu ar garšvielas pulveri Kurkuma.

Lai labi garšo!

RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS’ IETVAROS

UN KĀDS IR TAVS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS? PAGATAVO, NOBILDĒ UN ATSŪTI RECEPTI MUMS!

BALVĀS- kvalitatīvie FISKARS Functional Form cepšanas piederumu komplekti!

Vairāk par konkursu lasi šeit>>>

Dalīties.

Atstāt Ziņu