Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Brokastu omlete ar sīpoliem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja darbadienās no rītiem labprāt ēdu putru, tad manās brīvdienu brokastīs noteikti jābūt omletei. Šī ir viena no manis gatavoto omlešu versijām, kāda man pēdējā laikā garšo vislabāk- kopā ar ceptiem sīpoliem un rudzu miltiem. Sātīga un garšīga! Recepte 2 porcijām.

Sastāvdaļas:
4 olas
2 vidēja lieluma sīpoli
skābais krējums
rudzu milti
sāls
pipari

Gatavošana:
Olas sakuļ, pievieno 2 ēdamkarotes skābā krējuma un 2 ēdamkarotes rudzu miltu (var arī kviešu, vienkārši rudzu milti ir veselīgāki) un visu sakuļ.
Smalki sagrieztus sīpolus liek uzkarsētā pannā un apcep zeltaini brūnus, tiem klāt lej sakulto olu masu, uzber sāi, piparus un leik pannai vāku virsū (tad omlete smuki uzpūšas). Kad viena omletes puse apcepusies, griež otrādi un cep līdz gatava. Pasniedz ar skābo krējumu un zaļajiem lociņiem. Ļoti garšīga un sātīga!

RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS’ IETVAROS

UN KĀDS IR TAVS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS? PAGATAVO, NOBILDĒ UN ATSŪTI RECEPTI MUMS!

BALVĀS- kvalitatīvie FISKARS Functional Form cepšanas piederumu komplekti!

Vairāk par konkursu lasi šeit>>>

Dalīties.

Atstāt Ziņu