Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Ātrā, veģetārā baklažāna pica

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ņem recepti līdzi uz veikalu! 
Izmanto QR kodu un skati 

receptes sastāvdaļas savā telefonā!

tri pagatavojams un gards paēdiens.

Nepieciešams:
Baklažāns
Mocarella siers
Tomāti
Sāls, pipari, kaltēts baziliks

Pagatavošana:
Baklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Apsāla un atstāj uz 10-15 minūtēm.Tikmēr sagriež mocarellas sieru un tomātu šķēlītēs. Kad baklažāna šķēlītes mazliet “atdzīvojas” (sāk suloties), tās nosusina ar papīra dvieli, uzber piparus, kaltēto baziliku, liek virsū mocarellas sieru un tomātu šķēlītes. Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm 200 grādos.


______________
Šī recepte ir iesūtīta konkursam “Trīs nedēļas ar jūsu iecienītākajām receptēm” un pretendē uz kādu no šiem apgāda “WhiteBook” recepšu grāmatu sērijas izdevumiem:


Dalīties.

Atstāt Ziņu