Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pirmdiena,  23. Janvāris Vārda dienas Grieta, Strauta
Autors: Ance Anna Šternberga, TopiVesels.lv
Ilustrācija: Amālija Andersone, TopiVesels.lv
Pievienots: 12.12.2016.

Ir jāmācās ēst vienkāršāk,- pārliecināta Ance Anna Šternberga, kura nupat laidusi klajā savu, nu jau trešo, grāmatu "Topi vesels ar mājās...

Lasīt vairāk >>
Pagājis jau kāds laiciņš, kopš bērni atsākuši gaitas bērnudārzā, skolā un pulciņos. Pie ritma pieraduši gan mazie, gan pieaugušie, tomēr darbu...  Lasīt vairāk >>
No rītiem, kad steidzamies un brokastu gatavošanai neatliek daudz laika, gatavo auzu, rīsu vai kama putru. Tas neaizņems daudz laika, un garšīgs dienas iesākums...  Lasīt vairāk >>
Lai gan dārzeņi visdažādākajās variācijās ir mūsu ģimenes ēdienkartes pamatu pamats, tomēr bietes cepusi vēl nebiju. 

  Lasīt vairāk >>
Cukīnī, kabači un baklažāni – vasaras ēdienkartes neatņemama sastāvdaļa. Lūk, pildītu baklažānu laiviņu recepte no Sabīnes Uzares-Brēdiķes krājumiem.

  Lasīt vairāk >>
Tev būs nepieciešams viens kilograms vistas gaļas filejas, kuras pagatavošanai vajadzēs ķiploku, sāli, sarkanos piparus pārslās un majonēzi.

  Lasīt vairāk >>
Jau pēc 2 stundām šis diezgan klasiskais, taču gardais cūkgaļas šašliks būs gatavs cepšanai un baudīšanai.

  Lasīt vairāk >>
Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā risoto recepti, kas būs vienkāršs ēdiens, ko pagatavot, uzsākot pirmos eksperimentus ar safrānu.

  Lasīt vairāk >>
Viens no populārākajiem veidiem, kā pagatavot trusi, ir to sautēt. Tavai iedvesmai piedāvājam truša recepti, kurā būs sajūtamas Vidusjūras garšu notis.

  Lasīt vairāk >>
Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā jaunu versiju ierastajai auzu pārslu biezputrai. 

  Lasīt vairāk >>
Padomus, kā vislabāk pagatavot savu ideālo svētku cepeti, sniedz zīmola Rīgas Miesnieks gaļas eksperti.

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv