Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Otrdiena,  12. Novembris Vārda dienas Kaija, Kornēlija
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Elīza Tovstulaka
Pievienots: 01.09.2011.

Elīza Tovstuļaka konkursam 'Gatavojam krājumus ziemai!' ...

Saglabāt kā mīļāko rakstu 1
11.09.2012 09:04
Paldies parlabamreceptem,visu kovien velosvaruatrast jusu recepsu klasta.
16.09.2011 16:14
Tiešām - gardi.
05.09.2011 16:06
Tā kā konservēšanā esmu iesācēja,man gribētos mazliet garāku,sīkāku aprakstu.Ko pēc kā liek katlā,kad pievvieno to etiķi,cukuru sāli.Visu vienlaicīgi?
04.09.2011 17:33
vakar izmēģināju, garšīgi, bet vajag nedaudz vairāk sāli,etiķi- arī max ieteikto, citādi bail ,ka nestāvēs bez ledusskapja
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv