Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Piektdiena,  18. Augusts Vārda dienas Elena, Ellena, Helēna, Liena, Liene
Autors: Ina
Ilustrācija: Ina
Pievienots: 04.09.2014.

Sēņot gribas, bet visas jau zināmās pagatavošanas un ieziemošanas metodes jau izmantotas. Šī varbūt būs kas jauns un izmēģināšanas vērts!

Saglabāt kā mīļāko rakstu
06.08.2017 18:37
Paldies, ļoti laba recepte, izmēģināju un visi bija sajūsmā. Tādā pat veidā sakonservēju kabaču karbonādes, arī bija labas.
09.09.2014 16:58
Domāju, ka nekam trakam tur nevajadzētu būt. Galu galā taču karbonādes tiek liktas želejā, zivis tiek liktas želejā. Un šīs vēl ir nokarsētas. Galvenais uzglabāt vēsumā.
04.09.2014 15:22
Kāds var pateikt-vai šī recepte ir droša?Kā nekā tās tomēr ir sēnes,saindēties viegli var arī ar ēdamām,ja nepareizi gatavo.Te viss kopā-sēnes,olas,milti,želantīns-nerodas iepaids,ka to varētu ilgstoši uzglabāt.Kāda ir pieredze?
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv