Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pirmdiena,  18. Novembris Vārda dienas Aleksandrs, Doloresa
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Ilze Lipska
Ilustrācija: Ilze Lipska
Pievienots: 20.08.2010.

Ilzes ģimenē aiz marinētiem gurķiem un kabačiem otrās populārākās ir marinētas sviesta pupiņas. Ziemā ar marinētām pupiņām atsevišķos ēdienos, piemēram, lazanjā var...

Saglabāt kā mīļāko rakstu 1
29.07.2014 11:12
Nē,es nevāru un neblanšēju, svaigas saldēju. Nomazgā, nogriež kātiņus, sagriež mazākos gabaliņos un liek maisiņos, saldētavā iekšā. Kad izņem, pa taisno katlā un novāra sālsūdenī vai sautē, ideāli! Līdzīgi ir arī tajos saldētajos dārzeņu maisījumos- tur arī zaļas, svaigas sasaldētas tās pupiņas.
29.07.2014 08:31
Pirmo reizi šogad iesēju sviesta pupiņas. Pavisam negaidot sanāca milzu raža. Pamēģināju arī šo recepti. Sanāca ļoti gardi. Vienīgi karsēju 2x ilgāk un vēl ir sajūta, ka varēja būt vēl nedaudz mīkstākas. Bet garša super!
29.07.2014 08:51
No savas pieredzes saku, ka sviesta pupiņas var arī baigi labi sasaldēt, ziemā izņem laukā un gatavo sautējumos un zupās, perfekti!
29.07.2014 08:54
Jā, arī tā daļu gatavošu, jo izskatās, ka būs vēl, ko lasīt. Lasīju internetā un nevarēju tikai saprast, kā labāk darīt pie saldēšanas - noblanšēt un saldēt vai novārīt sālsūdenī un tad tādas jau praktiski gatavas ēšanai saldēt... Varbūt ir ieteikumi?
03.08.2013 18:41
Rakstam pievienotās saites nedarbojas :(
12.08.2012 20:50
nav pieminēts,vai pupiņas pirms tam tiek novārītas???Jo es pagaišo gadu saliku zaļas un sanāca sīkstas,stiegrainas!
25.08.2011 22:44
Šī recepte vispār publicēta pagājušā gada portālā organizētā ziemas krājumu konkursa ietvaros (ko var redzēt arī pēc datuma, kas ir pie raksta). Tā kā, laikam jau šī gada konkursa dalībniekam, kas ir tik sašutis, nav par ko tik ļoti satraukties :)
25.08.2011 22:16
SO RECEPTE NAV NEKADS JAUNATKLAJUMS...AUTORE JAU VISOS IESPEJAMOS SAITOS IELIKUSI SO RECEPTI!!
26.07.2011 19:16
Ja vēl varētu uzzināt cik tās pupiņas vajag uz šo recepti,būtu tiešām jauki!!!
21.02.2011 14:34
Dalos ar mazzināmu recepti.Runkuļu kātus noskalo, sagriež gabaliņos, apvāra līdz mīksti. Liek burkās, sagatavo marinādi kā gurķiem, drusku maigaku, lej virsū, pasterizē kā gurķus.Skrūvē ciet, apgāž. Kad ēd, nolej šķidrumu, taisa ar krējumu un sīpolu, vara auksto zupu, arī silto zupu var ar gaļu, burkaniem. Tikai jāmeklē radus, kas audzē runkuļus.
24.08.2010 19:19
Izmēģināju šo recepti. ļoti garšīgas iznāca! Arī es izmantoju skrūvējamos vāciņus.
21.08.2010 21:40
Es izmantoju parastos skrūvējamos vāciņus. Itin visu konservējot izmantoju skrūvējamās burciņas, jo man nepatīk ņemties ar tiem metāla vākiem.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv