Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  19. Decembris Vārda dienas Lelde, Sarmis
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Ina
Ilustrācija: Ina
Pievienots: 29.08.2014.

Šis ir mans šā gada eksperiments, taču jau tagad varu teikt, ka ļoti, ļoti labs eksperiments!Man patīk sīrupa viegli rūgti skābenā garša, -...

Saglabāt kā mīļāko rakstu
27.09.2014 11:06
Vai ogas nav jāmērcē vai jāsaldē...
21.09.2014 20:02
tvaicētāji ir arī mūslaikos -vakar lielajā Maksimā redzēju-bija tur atlaodes,gāju pirkt konservu aizgriežamo ierīci
20.09.2014 10:29
pīlāžogas uz brīdi saldētavā -nevajadzēs salnas -pato laiku putni apēdīs,ja ir vieta -var glabāt saldētavā -un pielikt tejai pēc vajadzības
19.09.2014 18:02
Jauki. Tikai aiziet zudumā daudz vitamīnu. Es atdalu ogas no ķekariem, nomazgāju un ar blenderi sablendēju. Tad lieku plasmasa sietiņā un ar karoti spiežot sulu. tiek ar nedaudz ogu mīkstums. Kad sula ispiesta nomēru cik sulas, tik cukura. Atstāju bļodā un laiku pa laikam samais kamēr cukurs izkūst. Tad leju burciņās un aizvākoju. Nevajag gāst otrādi. Lieku nelielās burciņās. Kad vajadzīgs atšķaidu ar ūdeni, īpaši kad slimojam pievienoju ar zāļu tējām. Tā kā tev ir pacietība pamēģini un nenožēlosi. Es pa burciņai pievienoju Ziemassvētku dāvanām, jo ne jau visiem ir pacietība ar to noņemties.
03.09.2014 17:52
jāpagaida ,kamēr pīlāžus skars salnas -būs sulīgaki un mazāk rūgtuma.parasti jau gan taisa bez ogām -sulu var iegūt tvaicējot ,izspiežot -cukura proporcijas -pīlādžiem gaumes lieta
03.09.2014 16:07
Sīrups ar pīlādžogām vai pīlādžogu sīrups? Sīrups taču paliek sīrups, ne tā?
03.09.2014 15:06
Tas viss ir skaisti. Tikai tas ir cukura sīrups ar pīlādžogām, bet ne pīlādžu sīrups.
Varbūt ir kāds pieredzējis vārītājs, kas varētu padalīties ar recepti?
03.09.2014 15:13
Neesmu gan to nekad darījusi tieši ar pīlādžiem, bet domāju, ka ir līdzīgi kā ar citām ogām. Vai nu spied sulu (nu tas padomju laiku katls, kurā tvaicē ogas) vai arī tāpat nelielā ūdens daudzumā ogas izvāri pilnīgi mīsktas un izberz caur sietu/izspied caur marli. Otrajā gadījumā gan varētu sanākt biezsula. Un cukurs jau tāpat būs jāpieliek klāt beigās, ja negribi, lai bojājas.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv