Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  16. Oktobris Vārda dienas Daiga, Dinija
Autors: Nataša
Pievienots: 11.09.2011.

Ne tikai gurķus var marinēt, marinēt var arī kāpostus! Lūk, Nataša piedāvā savu variantu marinētu kāpostu salātiņiem. Iesūtīts konkursam Saglabāt kā mīļāko rakstu 2

21.08.2015 11:58
cik ilgi jākarsē?
21.08.2015 12:16
Domāju, ka šeit ar karsēšanu ir domāta salātu uzvārīšana (kamēr kāposti un citas cietās sastāvdaļas ieguvušas vēlamo mīkstumu) un pēc tam verdošu pildīšana nokarsētās burciņās. Vismaz mēs tā darām.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv