Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Kabaču un ērkšķogu kompots

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kompotus ziemai var gatavot no viskaut kā. Šoreiz izmēģināju pagatavot kabaču un ērkšķogu kompotu, ko man ieteica vīramāte.

Vajadzēs:
– ērkšķogas
– kabaci
– 350 gr uz 3 l  burku cukuru

Pagatavošana:
– ērkšķogas nomazgā (var noraut “deguntiņus”) es nerāvu,liek burkas un kabaci sagriež mazos kubiņos.
– ūdeni uzvāra, ielej burkā un patur kādas 15 minūtes.
– tad nolejam ūdeni atpakaļ katliņa, un pieliekam cukuru, kad uzvāras, lej atkal burkās un vāko ciet.

 

Iesūtīts konkursam ‘Gatavojam krājumus ziemai’

————–
Padalies arī Tu ar savām ievārījumu, kompotu, marināžu un citu ziemas gardumu receptēm! Balvās- 3 grozi pilni ar dažādām, smaržīgām TWINS un Anniņa garšvielām. ->>> KONKURSS ‘Gatavojam krājumus ziemai!’

Dalīties.

Atstāt Ziņu