Receptes autore Ilze apgalvo, ka ar šo ievārījumu ziemā biskvīta tortes sanāks lieliskas!
![]() ![]()
Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Receptes autore Ilze apgalvo, ka ar šo ievārījumu ziemā biskvīta tortes sanāks lieliskas!
Foto- Ilze Lipska
![]()
(viesis) aisma
07.09.2013 15:46
ilzel
18.08.2010 00:16
Es pīlādžus neblanšēju. Tik nomazgāju un liku klāt āboliem. Marinējot vai liekot kompotā, tur gan noblanšēju 5 min, bet ievārījumam ne.
Yule
17.08.2010 19:10
Un ogas pirms tam nav nepieciešams kaut kā apstrādāt? Tādas kā no koka norauj arī vāra klāt?
ilzel
17.08.2010 13:35
Tāpēc jau teicu - ievārījums pīlādžu faniem. Man pat likās, ka cukuru droši varēja likt tikai 1 kg uz šo daudzumu. Tas rūgtenums ir patīkams.
(viesis) Bella
17.08.2010 12:53
Anita Špoģe
17.08.2010 12:06
|