Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  21. Jūlijs Vārda dienas Meldra, Meldris, Melisa
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Ilze Lipska
Pievienots: 17.08.2010.

Receptes autore Ilze apgalvo, ka ar šo ievārījumu ziemā biskvīta tortes sanāks lieliskas!

Saglabāt kā mīļāko rakstu
Foto- Ilze Lipska
07.09.2013 15:46
Paldies, man 2 kg pīlādžu, eju vārīt......
18.08.2010 00:16
Es pīlādžus neblanšēju. Tik nomazgāju un liku klāt āboliem. Marinējot vai liekot kompotā, tur gan noblanšēju 5 min, bet ievārījumam ne.
17.08.2010 19:10
Un ogas pirms tam nav nepieciešams kaut kā apstrādāt? Tādas kā no koka norauj arī vāra klāt?
17.08.2010 13:35
Tāpēc jau teicu - ievārījums pīlādžu faniem. Man pat likās, ka cukuru droši varēja likt tikai 1 kg uz šo daudzumu. Tas rūgtenums ir patīkams.
17.08.2010 12:53
Pīlādži taču ir rūgti! Nevajag daudz cukura, lai nomāktu to rūgtumu?
17.08.2010 12:06
Mans tētis šādu ievārījumu gatavoja, tiešām - ļoti gards!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv