Sveiki visām mīļajām un jaukajām sievietēm!
Labprāt padalīšos ar ļoti labu recepti – DZELTENAJIEM JEB UNIVERSĀLAJIEM SALĀTIEM.
Kāpēc universālajiem? Tāpēc, ka tos var pielietot daudz kur. Pieēdot klāt pie kartupeļiem, uzliekot uz maizītes, zupai, cepot picu un vēl un vēl.
Tātad, recepte:
Nepieciešams:
*1kg Kabači vai gurķi
*1kg Burkāni
*1kg Kāposti
*1kg Tomāti (Var aizstāt ar papriku vai likt abus divus)
*1kg Sīpoli
*Glāze cukura
*0,5 l eļļa
*1 tējkarote citronskābe vai ½ glāze etiķis
Pagatavošana:
Sākuma katlā ielej ½ litru ūdens. Vispirms pavāra burkānus, tad pamazām pievieno pārējo. Vāra 30- 40min. Beigās pievieno citronskābi vai etiķi.
Gatavojam krājumus ziemai!
Aso ēdienu cienītājiem – adžika
Zaļie un sarkanie tomāti sautēti tomātu pastā
Annas plūmju- zemesriekstu ievārījums
Tīnas gaileņu ieziemošanas recepte
Ziemas kārums – marinētas sviesta pupiņas
Violeti gurķīši? Jā, marinēti aronijās!
Ilzes recepte marinētiem puķkāpostiem
Vasaras garšai ziemā- gaileņu kaviārs
Marinēti bumbieri ar pīlādžiem Ilzes gaumē
Padalies ar savu marinējumu vai ievārījumu recepti arī Tu! Katru nedēļu viena konkursa dalībniece laimēs kārdinošu pavārgrāmatu. Vairāk par konkursu lasi šeit.