Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  20. Septembris Vārda dienas Ginters, Guntra, Marianna
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Ina
Ilustrācija: Ina
Pievienots: 19.09.2014.

Tas tik lieliski noder rolbiskvītu vai citu biskvīta kūku gatavošanā, lieliski sader ar dažādiem gaļas ēdieniem un, jo īpaši, ar ceptām asins desām!

Saglabāt kā mīļāko rakstu
22.08.2016 20:58
Tikko izvārīju brūkleņu-ābolu ievārījumu ar parasto cukuru. Sanāca tāds biezs,tā ka ievārījuma cukurs noteikti nav vajadzīgs. Ievārījuma cukurs satur konservantu, kas arī šajā gadījumā nav vajadzīgs. Brūklenes pašas satur benzoskābi.
27.09.2014 10:38
želejcukurs ir dārgāks.Ogas saldēju -ja sagribas ievārījumu -nedaud izvāru ziemā-visbiežāk bez cukura
25.09.2014 21:39
visu mūžu esmu vārījusi ar parasto cukuru stāv labi ,garšo labi ,kāpēc želejcukurs /
26.09.2014 12:54
Tieši tāpēc, ka visu mūžu esi taisījusi tā, varbūt ir vērts pamēģināt savādāk!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv