Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  23. Augusts Vārda dienas Ralfs, Valgudis, Vitālijs
Autors: Ance Anna Šternberga, TopiVesels.lv
Ilustrācija: Amālija Andersone, TopiVesels.lv
Pievienots: 11.08.2017.

Kečups var būt veselīgs, īpaši, ja to gatavo no mājās audzētiem tomātiem, nefiltrēta ābolu etiķa, šķipsnas jūras sāls un kaisles pret ēdiena...

Lasīt vairāk >>
Tomātu laiks ir pašā karstumā, kad laiks arī izmēģināt kādu jaunu ieziemošanas recepti! Apkopojām vairāk kā desmit idejas. Lai izdodas! 

  Lasīt vairāk >>
Tautas medicīna pavasaros iesaka ēst upeņu pumpurus, vasarās ogas, bet rudeņos un ziemās lietot upeņu lapu tēju un upeņu karstos dzērienus, kam noderēs šī zapte. 

  Lasīt vairāk >>
Skābenes ir vieni no tiem dārza labumiem, ko pēc Jāņiem neiesaka svaigā veidā ēst, jo tajos izdalās pārāk daudz skābeņskābes. Ko darīt? Saldēt!

  Lasīt vairāk >>
Rudens ražas laiks nav iedomājams arī bez kāpostu skābēšanas un marinēšanas. Šeit recepte, kā pagatavot marinētus kāpostus.

  Lasīt vairāk >>
Dārzs piebiris ar plūmēm. Lai ogas neaizietu bojā, meklēju veidus, kā tās pārstrādāt. Šis marmelādīgais džems ir viens no risinājumiem!

  Lasīt vairāk >>
Pēc šādas receptes ik gadu gatavoju sēņu soļanku, taču izdomāju sēnes aizstāt ar sviesta pupiņām. Sanāca patiešām ļoti, ļoti garšīgi.

  Lasīt vairāk >>
Šodien daudzu ievārījumu vārīšanu aizstājusi svaigu ogu saldēšana. Arī avenes, protams, var saldēt, tomēr īstu aveņu ievārījumu nekas nevar aizstāt.

  Lasīt vairāk >>
Dārzeņu, ogu un augļu saldēšana ziemai vairs nav nekāds jaunums, taču, vai zināji, ka saldēt var arī vasarīgo zaļumus.

  Lasīt vairāk >>
Ir melleņu laiks un, ja gadās mežā (tirgū :) ) uziet labi daudz šo gardo ogu, iesaku pagatavot šo ievārījumu.

  Lasīt vairāk >>
Klasiskā recepte ir - kilograms ogu un kilograms cukura, taču nu jau mūsdienās veikalu plauktos ir pieejami īpaši ievārījumu cukuri, ko var likt uz pusi vai pat vēl krietni...  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv