Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  24. Februāris Vārda dienas Dina, Dinis, Dino, Dins, Diāna
Autors: Edīte Irbe
Ilustrācija: stock.xcnh
Pievienots: 08.12.2011.

Ja aukstajā laikā ir nācies griezt ceļu kādam negantam vīrusam, tad uzvāri vīrusu aizbiedēšanas tēju! Gan garšīgi, gan profilaktiski!

Saglabāt kā mīļāko rakstu 2
13.02.2019 13:33
Iesaku <a href="https://goodnessme.ca/blogs/goodness-me/21-immune-boosting-foods-tonics-teas/"> šo rakstu </a izpētīt
14.01.2013 14:28
Mēs darbā ''niekojamies'' ar tēju kur ingvers iet kopā ar ābolu mizām/tikai no pašu dārziem/Laba garša,var pievienot medu,vai nebalināto cukuru.Vairāk kā profikakses līdzeklis.
15.12.2011 16:22
Karsējot medu nevis rodas indīgas vielas, bet medus zaudē savu vērtību, t. i. nav tik bagāts vitamīniem.
08.12.2011 19:34
Cik zināms medu karsējot rodas indīgas vielas, tā kā. iesaku medu pievienot pēc vārīšanas un ne karstākai kā 40 grādu tējai,
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv