Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Sestdiena,  24. Jūnijs Vārda dienas Jānis
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: pinterest.com
Pievienots: 19.05.2014.

Šķiet,  ūdens glāzi ar citrona šķēlīti zina visi, taču ūdens garšas bagātināšanai var izmantot ne to vien. Iespēju ir bezgala daudz!

Saglabāt kā mīļāko rakstu
Garšaugus pirms pievienošanas ūdenim vajadzētu sakapāt, bet augļus- sagriezt gabaliņos. Ogas un garšaugus var arī sasaldēt ledus kubiņos un šādā veidā pievienot ūdenim.
09.07.2016 06:26
nekas nav garšīgāks par tīru ūdeni
11.06.2014 21:15
Paldies par ideju! Šo izmantoju pāris dienas atpakaļ svinībās, parasts ūdens izskatījās tik grezni un izsmalcināti,ka ūdens krūze tukšojās ātrāk nekā sula :)
22.05.2014 12:39
ĀĀ,cik labi izskatās,un tiešām elementāri taču uztaisīt!
19.05.2014 12:53
Principā tik vienkārši, bet izskatās kā no augstākās klases restorāna! Lieliskas idejas!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv