Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Garšaugus pirms pievienošanas ūdenim vajadzētu sakapāt, bet augļus- sagriezt gabaliņos. Ogas un garšaugus var arī sasaldēt ledus kubiņos un šādā veidā pievienot ūdenim.
![]()
Arī ūdens var būt garšīgs un krāsains
Šķiet, ūdens glāzi ar citrona šķēlīti zina visi, taču ūdens garšas bagātināšanai var izmantot ne tikai citronu. Iespēju ir bezgala daudz. Cik plaša tava fantāzija, tik daudz iespēju! Gards dzēriens izdodas pievienojot ūdenim gan ogas (zemenes, mellenes u,c,), gan augļus (īpaši labs ir kivi ūdens vai ūdens ar arbūzu), interesanta un svaiga garša ir ūdenim ar gurķu šķēlītēm. Svaigumu sniedz mētras- piparmētras, bišumētras un citas. Tāpat savdabīgāku garšu iegūsi ar citiem zaļumiem, piemēram, baziliku. Garšaugus pirms pievienošanas ūdenim vajadzētu sakapāt, bet ogas un augļus- sagriezt gabaliņos. Ogas un garšaugus var arī sasaldēt ledus kubiņos un šādā veidā pievienot ūdenim. Idejas: ūdens ar garšu Citrusaugļi, citrusaugļi + mētras Ogas -zemenes, mellenes, avenes, ķirši u.c. Augļi, piemēram, kivi, arbūzs, medus melone, papaija, ingvers u.c. Gurķis. Gurķis + mētras. Gurķis + citrusaugļi Kombinē dažādas garšas un veldzējies garšīgi! Foto avots: http://www.pinterest.com Atspirdzinājumi karstai vasaras dienai >>> "Rozīnes" mājas saldējuma meistares Leldes Sotnieces atspirdzinošie ieteikumi SievietesPasaules lasītājām: auksts piena ogu kokteilis, smiltsērkšķu -medus kokteilis un ogas ledus gabaliņos. Reibinošu kokteiļu receptes >>> Vasaras vakaru skaistākos mirkļus paspilgtinās kāds gards, atveldzējošs un nedaudz reibinošs dzēriens. Iedvesmai bārmenis Inguss Reizenbergs piedāvā 3 vasarīgāko kokteiļu receptes!
Saistītie raksti
|