Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Sestdiena,  21. Septembris Vārda dienas Mariss, Matīss, Modris
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: Freedigitalphotos.net
Pievienots: 10.07.2014.

Latvijā tā ir salīdzinoši maz zināma, bet pēdējo pāris gadu laikā gūst strauju popularitāti, un ne velti. Tās īpatnējā garša piedod ēdienam pikantu...

Saglabāt kā mīļāko rakstu
06.12.2014 22:36
Jā,es tā darīju jau 2005.gada Ziemassvētkos. Togad bija vęl daudz nepaveiktu darbu,tāpēc paspēju tikai visus komponentus sagriezt vai izņemt no burkām......Toties visiem patika un man it sevišķi- vēl nākošajās dienās šo pārpalikumu liku pie sautējumiem,zupām un u.tt. Tagad tā daru bieži,jo ciemiņi arī vārda dienās nāk jebkurā laikā un es vienmēr esmu gatava!!!!!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv