Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  20. Oktobris Vārda dienas Leonīda, Leonīds
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: Flickr.com, CC - Patrick
Pievienots: 10.05.2010.

Šobrīd ir īstais rabarberu laiks, tos baudīt var tikai līdz Jāņiem. Skaidrojam, kas rabarberos vērtīgs, kad tie ir veselīgi un kad kaitīgi, un kā tos garšīgi...

Saglabāt kā mīļāko rakstu 2
13.06.2012 21:05
Rūgts, jo pieliki kādas specifiskas garšvielas? Pamēģini pielikt cukuru un kanēli, varbūt pavilks garšu uz labo pusi. Vēl var mēģināt likt klāt savārītu apelsīnu vai vienkārši pieliet apelsīnu sulu nedaudz. Ja šķiet, ka būs par šķidru, var parastā cukura vietā pielikt nedaudz želējošā cukura.
13.06.2012 20:57
IZVARIJU RABARERU IEVARIJUMU ,PAGARSOJU UN LOTI RUGTS....??! KO DARIT? LUDZU DODIET KADU PADOMU....
16.05.2010 18:28
Atradu internetā superkārdinošu rabarberu zemeņu pīrāga recepti, padalos ar jums! http://krista.lv/2010/05/rabarberu-zemenu-pirags/
11.05.2010 13:21
Pagāšā nedēļas nogalē jau ēdu pirmos rabarberus. Man garšo tāpat, iemērc kātu cukurā un grauž! Kā bērnībā!
10.05.2010 10:56
Kā sakārojās saldas rabarbermaizes!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv