Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Sestdiena,  23. Septembris Vārda dienas Vanda, Veneranda, Venija
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: sxc.hu
Pievienots: 30.08.2010.

Speciālisti neiesaka aizrauties ar sēņu marinādēm, kas satur etiķi, bet tā vietā, lai saglabātu sēņu uzturvērtību, izmantot šādus sēņu sagatavošanas veidus -...

Saglabāt kā mīļāko rakstu 1
Gan sēņu cepurīšu, gan kātiņu šūnās ir vielas, kas stimulē organisma dabisko aizsardzību.
18.08.2016 14:18
Ļoti garšīgi izskatās,tikai daudzus gadus neesmu -marinējusi baidos no butalizma man no marinētām sēnēm nomira darba kolēģe ar savu vīru.Tieši no marinētām.
15.09.2010 11:14
Labāka jau tiešām ir tajā pašā dienā, lasīju vēl kaut kur, ka mediķi brīdina nevilcināties, citādi var pat ar tām pašām bekām saindēties. Un no pieredzes arī iesaku kārtīgi izcept, citādi var nākties bieži paviesoties toletē. Ā, un ar alkoholu arī nevajadzētu lietot sēnes kopā. Pēc tam tā vēmu :(
15.09.2010 10:45
"Atceries, ka sēnes jāapstrādā tajā pašā dienā, kad tās lasītas. Ja tas tomēr nav iespējams, tās uz īsu laiku var ievietot ledusskapī vai pagrabā."

kas šajā gadījumā nozīmē "īss laiks"??
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv