Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pirmdiena,  23. Jūlijs Vārda dienas Magda, Magone, Mērija
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: flickr.com
Pievienots: 23.08.2010.

Kabačus un patisonus vajag ēst krietni daudz, jo visvērtīgākie tie ir tieši tagad - vasarā.

Saglabāt kā mīļāko rakstu
Izmērā nelielus dārzeņus pat nepūlies nomizot, jo jauno kabaču un patisonu mizā ir vielas, kas uzlabo matu un nagu veselību.
23.08.2014 19:51
Pildīti patisoni ir vienkārši ekselenti, es kā vīrietis pagatavoju ģimenei ideālas vakariņas.
31.07.2011 13:47
Šodien kā reiz domāju sautēt kabaci, jo ceptus vairs ar dēlu nespējam ieēst :D
24.08.2010 16:50
Šodien tieši gatavoju kabaci! No laukiem atvedu gigantisku kabaci. Tā saucamajām kabaču karbonādēm par lielu. Tad nu taisīju savu iecienīto sautējumu. Tā kā tas ir tik elementārs, tad nosaukums "sautējums" pat skan nedaudz par nopietnu. Sagriež nelielos kubiņos kabaci (sēklas var ņemt ārā). Liek pannā vai katlā sautēties. Pievieno sāli, pipariņus. Vēlāk rudenī, var pielikt pārplīsušos tomātus (bez miziņas). Man gan pašai šķiet, ka ar tomātiem ir nedaudz par skābu. Var, protams, likt cukuru klāt, lai skābumu nomāktu, tomēr es biežāk izmantoju tomātu mērci vai pastu. Kad kabači sasautējušies, tiem pievieno apceptu/apsautētu malto gaļu. Un ēdiens gatavs! Suliņa ļoti, ļoti garšīga! Man personīgi patīk tajā mērcēt maizīti! :)
24.08.2010 16:18
Jā, mēs arī cepam olā un miltos regulāri. Vēl labi no kabačiem sanāk sautējumi un protams, pildītie kabači - bez tiem nekādi. Esam pildījuši arī ar sēnēm, ne tikai gaļu, pildījumam jau var izdomāt jebko!
23.08.2010 18:07
Mēs mājās kabačus cepam - sagriež plānās šķēlītēs, padursta ar dakšiņu nedaudz un apviļā miltos un olā kā karbonādi, apber ar sāli un pipariņiem, un tad cep. Baigi labi!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv