Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  14. Novembris Vārda dienas Fricis, Vikentijs
Autors: Rīgas Miesnieks
Ilustrācija: Rīgas Miesnieks
Pievienots: 22.12.2015.
Padomus, kā vislabāk pagatavot savu ideālo svētku cepeti, sniedz zīmola Rīgas Miesnieks gaļas eksperti. Lasīt vairāk >>
Autors: Raimonds Zommers
Ilustrācija: Māris Zemgalietis
Pievienots: 09.11.2014.
Šī recepte būs lielisks papildinājums svētku galdam, piešķirot tam mūsdienīgi latvisku garšu. Iesaka pavārs Raimonds Zommers. Lasīt vairāk >>
Autors: FOX Life
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 14.11.2016.
Novembris ir sarkanās un baltās krāsas laiks. Svētku sajūtu var lieliski papildināt  šo krāsu kontrastu izmantojot arī ēdienu pagatavošanā, piemēram,... Lasīt vairāk >>
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: pixabay.com
Pievienots: 15.06.2010.
Dārzeņu plate vasarā ir ideāls risinājums, ar ko pacienāt ciemiņus. Dārzeņu plate derēs kā uzkodas pie labas filmas, pasēdēšanā ar draudzenēm vai nelielām viesībām. Lasīt vairāk >>
Autors: Renāte Krauze, speciāli SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: GettyImages
Pievienots: 25.01.2013.
Lai tevi iedvesmotu savas kakao receptes radīšanai, mēs lūdzām populāru recepšu blogu autores atklāt savu garšīgā kakao pagatavošanas noslēpumu. Lasīt vairāk >>
Vēsā rudens dienā nav nekā labāka par franču klasiku – gratinu. Sātīgi, bet tik rudenīgi un gardi, pārliecināta garšas eksperte Signe Meirāne. 

  Lasīt vairāk >>
It kā vecais, labais rolbiskvīts, tomēr atsvaidzinošā citronu nots piedod šim gardumam jaunu garšu dimensiju.

  Lasīt vairāk >>
Saka jau, ka zemenes vislabāk ēst svaigas, tomēr, ja sakārojas pagatavot kādu gardu desertu ar šīm sezonas ogām, iespējams, ir vērts izmēģināt šo recepti!

  Lasīt vairāk >>
Vasaras mēneši ir kā radīti, lai nodotos saldiem eksperimentiem virtuvē ar tikko novāktām un dabiskām sastāvdaļām. Kūkas ir lielisks veids, kā svinēt dzīvi ne tikai svētku...  Lasīt vairāk >>
Viegli pagatavojamas olas Lieldienu brīvdienām! Ar norādīto daudzumu pietiks, lai pagatavotu pa četrām olām ar katru pildījuma veidu. Paredzamais gatavošanas laiks - 45...  Lasīt vairāk >>
Šī recepte ir ideāla dienām, kad vēlies ieturēt ēdienreizi ar silto ēdienu, tomēr pārmērīgi sātīgus pamatēdienus gatavot negribas.

  Lasīt vairāk >>
Svētā Valentīna diena lielākoties asociējas ar mīlestību un sirsnību, kad jo īpaši gribas iepriecināt savu mīļoto cilvēku. Rimi Gardēdes Lienes Zemītes...  Lasīt vairāk >>
Gaužām vienkārši pagatavojams ēdiens, kas varētu dažādot tavu ierasto otro ēdienu piedevu piedāvājumu. Noteikti var arī ēst tāpat un iztikt bez citām piedevām.

  Lasīt vairāk >>
No svētku laika krājumiem vēl aizķērusies šī recepte. Ēdiena pagatavošanai gan būs nepieciešams nedaudz vairāk laika un prasmju, taču pacietība sniegs...  Lasīt vairāk >>
Ir divas metodes, kā pagatavot dzērvenes pūdercukurā. Var izmantot olas baltumu vai arī kartupeļu cieti. Šoreiz par to, kā pagatavot dzērvenes pūdercukurā, izmantojot olas...  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv