![]()
No svētku laika krājumiem vēl aizķērusies šī recepte. Ēdiena pagatavošanai gan būs nepieciešams nedaudz vairāk laika un prasmju, taču pacietība sniegs...
Lasīt vairāk >>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ja esi šogad nolēmusi piparkūku mīklu gatavot mājās pati, kā arī aromātiskos cepumus izgreznot ar glazūru, izlasi Iļģuciema maiznīcas meistaru ieteikumus, kā to darīt labāk.
Lasīt vairāk >>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Gada nogalei piestāv piparkūku, cepumu, saldo maizīšu un citu gardu našķu smaržas un garšas. Goda vietā vari celt arī kēksu.
Lasīt vairāk >>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Galertu tradicionāli gatavo no cūkgaļas ausīm, galvas un citām daļām. Neatkarīgi no sastāvdaļām, abi šie ēdieni ir vienlīdz labi un veselīgi.
Lasīt vairāk >>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Neiztrūkstoši uz Ziemassvētku galda ir vieta pīrādziņiem. Tie var būt gan tradicionālie speķa pīrāgi, gan pīrādziņi, kas piedāvā jaunas formas un garšu nianses.
Lasīt vairāk >>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Vai gan ir iespējams atteikties no svaigi ceptas plātsmaizes!? No šīs noteikti ir grūti atteikties!
Lasīt vairāk >>
Pēdējo gadu laikā smūtiju popularitātes vilnis ir sasniedzis un plaši izplatījies arī Latvijā. Variāciju ir daudz, sākot no dažādiem saldiem augļu, jogurtu kokteiļiem,...
Lasīt vairāk >>
Smūtija veida kokteiļi ir labs paņēmiens, kā šo produktu grupu papildus iekļaut savā ēdienkartē, tādējādi bagātinot ikdienas uzturu ar dabiskiem vitamīniem, minerālvielām,...
Lasīt vairāk >>
Galertu tradicionāli gatavo no cūkgaļas ausīm, galvas un citām daļām. Neatkarīgi no sastāvdaļām, abi šie ēdieni ir vienlīdz labi un veselīgi.
Lasīt vairāk >>
Nereti pēc Ziemassvētkiem pāri paliek iemīļotie kārumi – piparkūkas. Ko ar tām iesākt? Pagatavot aktuālās Cake pops jeb kūciņas uz kociņa - viegli...
Lasīt vairāk >>
Ja vēlies sasildīties pēc garas pastaigas rudenīgos laikapstākļos, noteikti ir vērts baudīt kādu no gardajiem karstajiem kokteiļiem – tos iespējams pagatavot gan ar, gan bez...
Lasīt vairāk >>
Gada nogalei piestāv piparkūku, cepumu, saldo maizīšu un citu gardu našķu smaržas un garšas. Goda vietā vari celt arī kēksu.
Lasīt vairāk >>
Sarkanbaltsarkanās krāsas šogad ir modē. Īpaši, Latvijā. Šeit viena ideja, kā vari pagatavot desertu Latvijas karoga krāsās.
Lasīt vairāk >>
Latvijas simtgades svinību laiks mums piedāvāt daudz un dažādus publiskos pasākumus, taču ceram, ka tajos neizpaliks arī ģimeniskā gaisotne, kad kopīgi gatavosiet un atzīmēsiet 18.
Lasīt vairāk >>
Vēsā rudens dienā nav nekā labāka par franču klasiku – gratinu. Sātīgi, bet tik rudenīgi un gardi, pārliecināta garšas eksperte Signe Meirāne.
Lasīt vairāk >>
|