Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Piektdiena,  6. Decembris Vārda dienas Niklāvs, Nikolajs, Niks
Iepriekšējā Nākošā
Autors: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 28.09.2011.

Grāmatas autors Sergejs Jaramišjans ir daudzpusīga un atraktīva personība – talantīgs mūziķis un arī kulinārs. Svaigēšana viņam ir jauns izaicinājums...

Saglabāt kā mīļāko rakstu
07.10.2011 10:16
Ko jūs tur svaigējat? Ja runa iet par ēšanu tad esat ļoti stulbi pārtulkojuši krievu vārdu "сыроедение", kurš pats par sevi arī ir neveikls v eidojums.To var saprast arī kā siera ēšanu.Bet kronis ir latviešu "svaigēšana". Vai tad kāds ēd sapuvušus produktus? Varbūt vienīgi kulinārijas skolas absolventi,pavāri utt.!?
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv