Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  17. Decembris Vārda dienas Hilda, Teiksma
Vēl raksti par tēmu: veselīgs uzturs

Sertificētas uztura speciālistes Lienes Sondores vadībā piedāvājam iespēju uzzināt, kā izmantot rudens dabas veltes daudzveidīgi, gatavojot košus, krāsainus un, pats svarīgākais, veselīgus ēdienus! 

  Lasīt vairāk >>

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar OnPlate aicina rīdziniekus, kuru ikdiena paiet, veicot sēdošu darbu, bez maksas apmeklēt seminārus par veselīgu un sabalansētu uzturu un praktiskās vingrošanas nodarbības.

  Lasīt vairāk >>

Mācīsimies gatavot ēdienu, kas sniedz enerģiju, ir garšīgs un satur nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu devu dienai. Lauzīsim stereotipus, ka veselīgs ēdiens ir jāgatavo ilgi, vai tas ir negaršīgs.

  Lasīt vairāk >>

Aicinām uz praktisko uztura nodarbību, lai kopā ar uztura speciālisti Lieni Sondori smeltos idejas svētku galdam.

  Lasīt vairāk >>

Meklēsim līdzsvaru, lai ar uzturu uzņemtais kaloriju daudzums būtu sabalansējams ar ikdienas fizisko slodzi. Mācīsimies mazināt taukus ēdienu izvēlē un gatavošanā. 

  Lasīt vairāk >>
22.02.2016.

Ja mēs nemainīsim savu dzīves veidu, kas ietver gan ēšanas paradumus, gan fiziskās aktivitātes, laika gaitā mūsu drēbju izmērs arvien palielināsies.

  Lasīt vairāk >>
02.12.2015.

"Es mīlu gatavot, un kulinārija manās acīs ir dabas aptieciņa, kas ne vien dziedina cilvēka ķermeni, prātu un dvēseli, bet arī lutina garšas kārpiņas,” tā grāmatas autore Ance Anna Šternberga.

  Lasīt vairāk >>
11.11.2015.

Šī grāmata iepazīstina ne tikai ar jaunām un gardām receptēm, bet arī sniedz informāciju par izplatītākajiem pieņēmumiem, kas dzirdēti par Latvijā audzēto cāļa gaļu.

  Lasīt vairāk >>
13.07.2015.

Smūtijs jeb sablenderētas ogas un augļi parasti ir atdzesēts, bet tam pievienojot šķidrās sastāvdaļas iegūstam smūtija dzērienu. To sasaldējot - veselīgu saldējumu

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv