Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Otrdiena,  28. Februāris Vārda dienas Justs, Skaidra, Skaidrīte
Vēl raksti par tēmu: siers
25.03.2016.

Šī uzkoda lieliski noderēs gan pasniegšanai mājasapstākļos, gan ņemšanai līdzi pirmajos pavasara piknikos pie dabas! 

  Lasīt vairāk >>
01.02.2016.

Saldskābmaize kopā ar īpaši sagatavotiem karamelizētiem sīpoliem ir ārkārtīgi garda delikatese sev un viesiem. 

  Lasīt vairāk >>
31.07.2015.

Šis būs ideāls dārza svētku ēdiens un vienkārši tomātu laika must-have,- pavisam vienkārša, viegli pagatavojama, taču vizuāli ļoti efektīga tarte.

  Lasīt vairāk >>
08.07.2015.

No pirmās mazo kabacēnu jeb cukīnī ražas vai jau sezonas pilnbriedā, kad vairs nezini, ko no tiem pagatavot, pamēģini šo recepti. 

  Lasīt vairāk >>
12.02.2015.

Izpētījām neskaitāmas franču sīpolu zupas receptes un, šķiet, ka esam nonākušas pie īstās!

  Lasīt vairāk >>
02.01.2015.

Vecgada vakarā ierasti ēst zivis, lai pēc tam ir zvīņas, ko likt makā. Šajā gadā tapa divas krāsnī ceptas zivis – lasis ar pesto un karpa.

  Lasīt vairāk >>
14.12.2014.

Siera fondī dzimtene ir Šveice, tomēr tā īpašais baudīšanas veids un garšu buķete iedvesmojusi gardēžus visā pasaulē radīt jaunus fondī veidus.

  Lasīt vairāk >>
08.12.2014.

Holandiešu fondī no klasiskā atšķiras ar to, ka to gatavo no Holandei raksturīgajām siera šķirnēm, turklāt pievieno arī kūpinātu šķiņķi un sēnes.

  Lasīt vairāk >>
09.11.2014.

Šī recepte būs lielisks papildinājums svētku galdam, piešķirot tam mūsdienīgi latvisku garšu. Iesaka pavārs Raimonds Zommers.

  Lasīt vairāk >>
31.10.2014.

Fantastiska recepte! Sieru nevajag žēlot, var pat likt vairāk, nekā paredzēts receptē. Neviena cita lazanja nelīdzinās šai,- tā Natālija. 

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv