Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  20. Oktobris Vārda dienas Leonīda, Leonīds
Vēl raksti par tēmu: pupas

Pēc šādas receptes ik gadu gatavoju sēņu soļanku, taču izdomāju sēnes aizstāt ar sviesta pupiņām. Sanāca patiešām ļoti, ļoti garšīgi.

  Lasīt vairāk >>
29.03.2015.

Oriģināli humusa biezeņa jeb pastētes pamatā ir turku zirņi un tahinī. Taču to itin labi var gatavot arī no citiem pākšaugiem, arī no cūku pupām.

  Lasīt vairāk >>
04.03.2015.

Ko iesākt ar pupiņu krājumiem virtuves plauktos un saldētavā? Jātaisa salāti! Rezultāts ir gards un, lai arī sātīgs, bezgala atsvaidzinošs. Pateicoties citronu mērcītei

  Lasīt vairāk >>

Tiek rekomendēts apēst vismaz 400g pākšaugu nedēļā, tomēr vislabāk vadīties pēc savām sajūtām, jo pākšaugos ir arī vielas, kas organismam var radīt diskomfortu.

  Lasīt vairāk >>

Decembra garšīgākie labumi ir arī tie, kurus ceļam galdā Ziemassvētkos. Uzzini par tiem ko vairāk.

  Lasīt vairāk >>

Vai zināji, ka cūku pupas arī pasaules klases restorānos tiek celtas galdā kā izsmalcinātas delikateses?

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv